Yazıköy İlkokulu

Telefon : 03707432005
WEB https://yazikoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YAZIKÖY KÖYÜ ORTA MEVKİİ NO83 SAFRANBOLU / KARABÜK
VİZYON : Eğitim ve Öğretim süreci içinde, kendine güven duyan, iletişim araçlarını en verimli şekilde kullanabilen, geçmiş ve gelecek arasında hoşgörüyle bağ oluşturacak bireylerin yetişmesi için; Nesnel yönetim anlayışı içinde ekip çalışmasını benimseyen, yenilikçi yöntem ve teknikleri kullanan, AB Ülkelerindeki eşdeğer kurumlar ile rekabet edebilen, değişim ve gelişime açık kaliteli bir kurum olabilmek.
MİSYON : Toplumun değerleri doğrultusunda, eğitim dışındaki kurumlarla da işbirliği yaparak, eğitim hizmetinden yararlanan kitlenin beklentilerini karşılayan ve onları geleceğe hazırlayan kaliteli eğitimi ve hizmeti sunmak. Böylece İlimizin eğitim, kültür, sanat ve turizm kenti olmasını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : Sabah: 09:00 Akşam: 15:00
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile.
Yerleşim Yeri : Karabük İli, Safranbolu İlçesine bağlı Yazı köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine :15 km. İlçe merkezine : 6 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :